Over Ons

Dirk Morias

Apotheker-Titularis

Apotheek Van Schelvergem in Sint-Agatha-Berchem, Het comfort van de patiënten is voor ons van het grootste belang.

We willen graag dat u uw wensen, verwachtingen en ervaringen met ons deelt wat betreft uw gezondheid. Dat is namelijk de enige manier om u adequaat  van dienst te kunnen zijn. 

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Online Apotheek Van Schelvergem

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

U kan op onze website eveneens uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit veel producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u na uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…

Apotheek Van Schelvergem

Kerkstraat 26
1082 Sint-Agatha-Berchem

BTW BE 0448.130.892

APB 210 505

MA-DI-WO-DO:

9u – 12.30u en 14u – 19u
VR: 9u -12.30u en 14u – 18u
ZA: 9u -12.30u